Konsten att välja rätt puder.

image21

Välj rätt puder


För bästa effekt bör du använda löspuder därför att det fäster bättre och ger ett jämnare resultat. Eftersom säsongens sminkmode kräver en pudrig, absolut inte blank, hy kan det vara värt att skippa den krämiga pundationen och sattsa bara på ett puder som underlag eller en founation i puderform.

Färgton:

Känns underlaget bra efter ditt val av foundation/consealer kan du använda ett transparant puder. Känner du dig fortfarande lite blek kan du använda ett puder som innehåller lite färg. Även här ska du tänka på din hudtons färg. Kall eller varm? Tänk även på att inte använda samma puder på vintern som du gör på sommaren, solpuder fungerar endast när du är solbrun!


Redskap:

När du ska applicera löspuder ska du använda en stor rund borste. Lägg lite puder i te.x. locket innan du tar upp det på borsten och det är viktigt att du skakar ner pudret i borsten innan du applicerar.


Applicering:

Pudret ska appliceras i cirklar. Det är viktigt att du inte applicerar för mycket puder då det lätt kan bli ett mjöligt resultat och applicerar du för lite blir resultatet lätt glansig.

Om du ska använda rouge i din sminkning kan du redan nu applicera lite extra puder där du sedan ska lägga rougen.


(Texten får inte kopieras!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback