Så sminkar du dig i vår.

 image26


 

Mycket smink är nu helt rätt med samma färger och former kan vi nu spegla i sminkningen som bland annat grafiskt, blommigt och rockigt.

Men i kombination till de utmärkande kläderna vill vi inte flytta fokusen från dessa utan kör då med en look som ser osminkad ut. Pudrig bas på en felfri hy, neutrala läppar och ett tunt lager mascara.


Hyn: Basen ska vara pudermatt denna säsong som en kommer till följd av alla underbara mineralprodukter som har poppat upp inom de flesta märkena. Lättas är att använda sig av dessa produkter för att få den rätta känslan, men det finns även foundation som ger ett matt resultat, men att rekommendera är att om man vill använda foundation ska man fixera med löspuder för att få basen att sitta bättre. Ett annat tips om man vill använda foundationen och för att få den att sitta bättre är att använda en primer innan.  


Ögonen: ska vara sotiga, guldiga men helst i en kombination av de båda. Vilda streck med eyeliner/kajal  a la Amy Winehouse var någon som visades av Chanel-huset. För en mer diskret makeup passar det perfekt med skimrande pastelltoner.


Ögonbryn: får gärna vara lite markanta och ha en horisontell form.


Läppar: Denna säsong ska vara bleka, matta, i pastellfärger, varmt neutrala eller röda.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Okej allt bra med dig? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback